Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Camper huren Limburg

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Limburg

Aantal gerelateerde campers: 0
camper huren Limburg

Camper huren Limburg

Camper huren Limburg

In de provincie Limburg verhuren wij een aantal campers van particulieren. Noorderzon Campers verhuurt verschillende types, vanuit verschillende locaties. Op zoek naar een compacte buscamper, een (half)integraal of juist een alkoofcamper voor een reis met het hele gezin? Wij kunnen u op weg helpen. Dus zoekt u een huurcamper in Limburg? Kies voor Noorderzon Campers.

Wat kunt u verwachten van Noorderzon Campers

Noorderzon Campers is een jong bedrijf gevestigd in Wolvega, op de grens van Overijssel en Friesland. Vanuit die locatie verhuren wij ongeveer vijftig campers. Daarnaast bieden wij onze eigen campers en tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een camper huren in Venray.

Wij houden van campers en brengen die liefde graag op u over. Wij vinden het dan ook belangrijk om u met een nette en goed onderhouden camper op reis te laten gaan. Uw vakantie moet immers in het teken staan van genieten! Dit kunt u van ons verwachten:

  • Een breed aanbod van jonge en goed onderhouden campers
  • Alle afspraken rondom de huur vooraf duidelijk op papier; geen verrassingen achteraf
  • Scherpe huurtarieven (let ook op onze acties en last-minute aanbiedingen)
  • Uiteenlopende types en indelingen, van compacte buscamper voor 1-4 personen tot grote alkoofcamper voor een luxe reis met het hele gezin
  • Dag en nacht bereikbaarheid bij pech / noodgevallen; bij ons houdt de service niet op zodra uw vakantie start

Start uw reis in het mooie Limburg

Limburg is een mooie provincie om uw campervakantie te beginnen. Limburg staat bekend om haar prachtige landschappen en culinaire verwennerijen. Ook loopt de Maas van Noord naar Zuid door de provincie heen en dat levert een heleboel mooie overnachtingsplekken op. De provincie kent in totaal ruim 100 campings en camperplaatsen. Met name in het gebied rondom Maastricht vindt u diverse opties voor een prettige overnachting.

Een camping heeft daarbij vaak het voordeel dat er allerlei voorzieningen zijn. Maar veel camperaars zijn al tevreden met een plekje op een camperplaats. Het voordeel daarvan is dat het terrein natuurlijk volledig ingericht is op campers en bovendien zijn de kosten van zo’n camperplaats vaak een stuk lager.

Camperaanbod in Limburg

Overweegt u uw campervakantie te starten vanuit het Limburgse land? Zoek dan op de website van Noorderzon Campers naar het type van uw keuze. Indien de camper die uw voorkeur heeft hierboven niet genoemd wordt, kijk dan vooral op camper huren voor het totaalaanbod van Noorderzon Campers in Nederland. Camperverhuur Limburg? Kies voor Noorderzon Campers.

Vragen naar beschikbaarheid

Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.