Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Bekijk aanbiedingen

Camper huren Groningen

De volgende campers zijn te huren op onze verhuurlocatie vlakbij Groningen

Aantal gerelateerde campers: 0
camper huren Groningen

camper huren Groningen

Camper huren Groningen

In de provincie Groningen verhuren wij enkele campers van particulieren. Of u nu op zoek bent naar een jonge camper voor het hele gezin of juist een camper voor een avontuurlijke reis met zijn tweetjes, bij Noorderzon Campers bieden we diverse types aan, altijd tegen een eerlijke prijs. Geïnteresseerd in het camperaanbod in Groningen? Kijk dan eens bij Noorderzon Campers.

Wat kunt u van Noorderzon Campers verwachten?

Noorderzon Campers is een jonge organisatie gevestigd in Wolvega, op de grens van Friesland en Overijssel. Vanuit onze showroom in Wolvega verhuren wij zo’n 50 verschillende campers. Daarnaast bieden wij onze eigen campers en tevens campers van particulieren aan op diverse andere locaties in Nederland, waaronder in de provincie Groningen.

Wij houden van campers en brengen die liefde graag op u over. Wij vinden het dan ook belangrijk om u met een nette en goed onderhouden camper op vakantie te laten gaan. Uw reis moet immers in het teken staan van genieten! Dit kunt u van ons verwachten:

  • Een breed aanbod van jonge en goed onderhouden campers
  • Alle afspraken rondom de huur vooraf duidelijk op papier; geen verrassingen achteraf
  • Camperverhuur van compacte buscamper voor 1-4 personen tot alkoofcamper voor het hele gezin
  • Scherpe huurtarieven (let ook op onze acties en last-minute aanbiedingen)
  • Dag en nacht bereikbaarheid bij pech / noodgevallen; bij ons houdt de service niet op zodra uw vakantie start

Start uw vakantie bij Noorderzon Campers

In slechts 50 autominuten rijdt u van de stad Groningen naar Wolvega om daar uw campervakantie te beginnen! Kom in uw eigen auto naar Noorderzon Campers, stal uw auto gratis bij ons op het terrein en start uw camperreis. In Friesland vindt u bijna 150 terreinen die geschikt zijn voor een overnachting met de camper.

Een aanrader uit deze lijst is camperplaats Stoutenburght in Blesdijke. Een prachtige stek om uw campervakantie te starten, slechts 9 kilometer verwijderd van de showroom van Noorderzon Campers. In 2017 is deze camperplaats door de NKC bekroond tot ‘Camperlocatie van het jaar’ vanwege de ruime plekken, de voorzieningen en haar ligging vlakbij natuurgebied de Weerribben.

Camperaanbod in Groningen

Overweegt u uw campervakantie te starten vanuit Groningen? Zoek dan hierboven naar het type van uw keuze. Indien de camper die uw voorkeur heeft niet genoemd wordt, kijk dan ook naar ons aanbod in Friesland

Vragen naar beschikbaarheid

Voor een persoonlijke offerte en/of beschikbaarheidscheck, vul onderstaand formulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord op basis van uw ingevulde voorkeuren, inclusief all-in prijsopgave.