Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Gratis E-book 10 Tips bij het Kopen van een Camper

U overweegt een camper aan te schaffen, maar weet niet waar u op moet letten?

Tips camper kopen

Bent u een beginnende ‘camperaar’ of heeft u al een paar jaar ervaring met het huren van een camper en wilt u nu een camper gaan kopen? Dan heeft Noorderzon Campers enkele waardevolle tips voor u.  Vul dan het onderstaande formulier in. Wij sturen u vervolgens een link waarmee u het boek gratis als PDF kunt downloaden.
Een camper kopen, waar moet ik op letten?

Een camper kopen, dat is een uitstekend idee, vinden wij bij Noorderzon Campers. Tegelijkertijd is het een flinke investering en wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u de juiste camper aanschaft. Welke merken zijn er, wat kost een camper op jaarbasis, waar kan ik het beste een camper kopen en hoe voorkom ik dat ik geen “kat in de zak” koop? In dit e-book vindt u tien praktische tips die u helpen bij het maken van een keuze.

Jarenlange ervaring

Noorderzon Campers heeft jaren ervaring met campers: zowel op het gebied van verhuur, inkoop en verkoop. Wij zijn een betrouwbaar camperbedrijf dat graag open en eerlijk zaken doet. Naast de tientallen huurcampers die wij wekelijks verhuren, verkopen wij al enkele jaren diverse merken occasions. Sinds mei 2018 zijn we daarnaast Sunlight dealer, de allereerste in Noord-Nederland, en verkopen we ook nieuwe campers. Onze kennis van kampeerauto’s delen we graag met u als (aankomend) campereigenaar via dit e-book. Tips camper kopen? Bestel nu ons e-book helemaal gratis. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Wolvega om persoonlijk van één van onze medewerkers het antwoord op al uw vragen te krijgen.

E-book tips camper kopen ontvangen?

Wilt u gratis ons e-book ontvangen, vul dan hierboven uw gegevens in. Wij sturen u vervolgens een link waarmee u het boek gratis als PDF kunt downloaden.