Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Gratis E-book - Tig Vragen en Antwoorden over het Huren van een Camper

Altijd al een camper een camper willen huren, maar geen idee wat er allemaal bij komt kijken?

Tips camper huren

Bent u een beginnende ‘camperaar’ en wilt u graag alles weten over het huren van een camper, vul dan onderaan de pagina uw gegevens in. Wij sturen u vervolgens een link waarmee u het boek gratis als PDF kunt downloaden.

Een camper huren hoe werkt dat?

Vakantie vieren in een camper, een heerlijk vooruitzicht….maar ook best spannend! Het is een geweldige manier van reizen, maar tegelijkertijd rijdt u wel rond met 3.500 kilo, vaak meer dan 6 meter lengte, een chemisch toilet, watertanks, vreemde meters etc. Waar moet je op letten bij het huren van een camper? Wat moet je doen bij schade of pech onderweg? Wat zijn de regels met betrekking tot tol en milieuvignetten in Europa? Kortom, vragen genoeg voor aanstaande camperbestuurders. In dit 38 pagina’s dikke e-book vindt u het antwoord op al deze vragen en meer.

Jarenlange ervaring

Noorderzon Campers heeft jaren ervaring met de verhuur van campers. Huurt u een kampeerauto bij Noorderzon Campers dan sturen wij u altijd goed voorbereid op pad. Als u de camper komt ophalen, dan laten wij u zien hoe alles werkt en beantwoorden wij al uw vragen over campers. Alle vragen en de antwoorden daarop hebben wij op papier gezet, zodat u ook vooraf alle tips camper huren rustig kunt doornemen. De aard van die vragen loopt uiteen van het bepalen van het juiste type camper voor uw gezelschap tot aandachtspunten bij het retourneren van uw kampeerauto. Na het lezen van dit e-book zijn uw vragen over “Een camper huren hoe werkt dat?” zeker beantwoord.

E-book tips camper huren ontvangen?

Wilt u gratis ons e-book ontvangen, vul dan hieronder uw gegevens in. Wij sturen u vervolgens een link waarmee u het boek gratis als PDF kunt downloaden.

* Verplicht veld