Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Safetrip - Goedkope camperverzekering

Wilt u een goede, maar goedkope camperverzekering? Safetrip – Verzekeren zoals het hoort!

Sluit u uw camperverzekering af bij Safetrip dan weet u zeker dat u een polis afsluit met de allernieuwste voorwaarden.  Want, bent u het al tegengekomen? 7 jaar nieuwwaarde voor een nieuwe camper?  Of 5 jaar aanschafwaarde voor een camper die uit de verhuur komt? En dat, tegen de aller scherpste premie. Een kampeerautoverzekering bij Safetrip is tot wel 40% goedkoper dan alle andere aanbieders zoals NKC, AVECO, Camperverzekerd en de Europeesche.

Altijd naar uw eigen dealer 

De camperverzekering van Safetrip is ontstaan uit een samenwerking van vele gespecialiseerde bedrijven uit de camperwereld. Een bundeling van krachten dus. Dit betekent voor u dat de verzekering een dealerpolis is.

Heeft u bijvoorbeeld schade, dan mag u deze altijd laten repareren bij uw eigen vertrouwde adres, waarbij uw eigen risico volledig vervalt.

Schade voorkomen

 Eén van de aspecten die onze verzekering uniek maakt, is dat wij actief inzetten op het voorkomen van schade. Wij vinden het belangrijk dat de kampeerauto’s die wij verzekeren veilig de weg op gaan en proberen schade dus zoveel mogelijk te voorkomen. Hoe Safetrip dat doet leest u op de pagina schadepreventie.

Voor meer informatie, ga naar www.safetrip.nl