Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Zomeraanbieding met gratis accessoires

Het zonnetje schijnt, de campings en terrassen zijn weer vol van gezelligheid en overal zien we weer mooie (Noorderzon) campers rijden. Ben je zelf nog niet voorzien van een camper en begint het toch weer te kriebelen? We hebben afgelopen winter nog harder ons best gedaan om een flink aantal campers in te kopen. Om het nog iets leuker te maken hebben we deze zomer, vanaf 21 juni, een prachtige aanbieding!

Kies een mooie camper + een gratis accessoire* en je kan op korte termijn lekker gaan genieten van jouw droomcamper.

De keuze bestaat uit:

1. Zonnepanelen
Een gratis set zonnepanelen van 140Wp per stuk, dus 280Wp in totaal. Hiermee ben je verzekerd van voldoende stroom tijdens jouw vakantie. Een kabel uitrollen is dan in de meeste gevallen niet meer nodig.

Zonnepaneel en omvormer set 500x500 1

2. 2DIN radio met camera en Android Auto en Apple Carplay
Een radio met een mooi groot scherm, een achteruitrijcamera en Android Auto en Apple Carplay. Met deze radio wordt navigeren een makkie en de kans op schades aan de achterbumper wordt stukken kleiner.

Android Auto

3. Lithium accu
Een gratis Lithium accu van 75Ah. Ben je gek op techniek en vraag je veel van de accucapaciteit? Dan is een lithium accu onmisbaar, deze accu kan veel vaker en verder ontladen worden dan een standaard AGM accu. Bovendien kun je met een app snel en eenvoudig heel nauwkeurig zien hoeveel stroom er nog beschikbaar is.

X75 1

4. Maxxfan
Als je graag koel slaapt, dan kies je natuurlijk voor een Maxxfan. Deze stille en praktische ventilator zorgt snel voor koelere lucht in de camper als het ’s avonds wat af begint te koelen. We plaatsen ook een binnenkader met een verduistering zodat je wel lekker donker kunt slapen.

430322 430322 images other telairdualclima8400h2 2 ecommerce

Op onze pagina ‘campers te koop‘ vind je ons actuele aanbod. Staat er iets tussen? Kom gerust eens kijken of een proefrit maken.

Staat jouw droomcamper er niet tussen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief verkoop, we mailen je dan regelmatig ons nieuwste aanbod.

* Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen, prijsafspraken of aanbiedingen.