Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Nieuwsbrief december 2020

In deze nieuwsbrief:
– Tijdelijk GRATIS annuleren bij camperhuur
– Daan
– Goede feestdagen gewenst

Tijdelijk GRATIS annuleren bij camperhuur
Het Coronavirus houdt iedereen al bijna een jaar in haar greep. De nieuwe maatregelen die afgelopen week bekend zijn gemaakt hebben opnieuw grote invloed op onze samenleving. Ook wij merken dit effect.
Normaal gesproken zijn nu veel mensen bezig met het maken van vakantieplannen en worden er veel huurreserveringen gemaakt bij ons. Nu blijven – logischerwijs – reserveringen uit i.v.m. grote onzekerheid.

Om u als (vaste) klant tegemoet te komen, bieden we aan dat als u nu een camper huurt in 2021, u deze kosteloos tot 6 weken voor vertrek mag annuleren. U kunt dan nu toch plannen maken en alvast het gewenste camper-model vastleggen.
Onze verwachting is namelijk dat – mits er geen grote reisbeperkingen gaan komen – er veel mensen voor de vrijheid en veiligheid van een campervakantie gaan kiezen.

Samengevat houdt de regeling in:
– Tot 6 weken voor vertrek is kosteloos annuleren mogelijk, ongeacht de reden. U krijgt het aanbetaalde bedrag volledig terug
– Vanaf 6 weken voor vertrek gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden, conform de BOVAG-voorwaarden
– Regeling is voorlopig geldig voor alle reserveringen die gemaakt worden en die in 2021 plaatsvinden
– De einddatum van deze tijdelijke regeling is nog niet bekend, dit laten we afhangen van de Coronamaatregelen die na 19 januari van kracht zijn
– De regeling geldt ook met terugwerkende kracht voor reeds gemaakte reserveringen voor 2021

We nodigen u uit om snel op onze site de gewenste en beschikbare camper uit te zoeken op onze website bij Camper Huren.

Opvolging
Privé is er ook nog wat nieuws. Geert en Kim zijn zaterdag 12 december ouders geworden van een prachtige zoon. De bijnaam van de baby was, passend bij deze turbulente tijd, algemeen bekend als ‘Stormpie’. Gelukkig hebben ze hem na de geboorte ‘Daan’ genoemd.
Na een pittige bevalling maakt iedereen het nu goed. Daan zal ongetwijfeld met enige regelmaat zijn gezicht laten zien bij Noorderzon.

Goede kerstdagen en gelukkig 2021
Tot slot willen we u, ondanks de bijzondere tijd, iedereen goede kerstdagen en jaarwisseling toewensen.

We hopen dat we vanaf 2021 weer wat vrijer op reis kunnen.
Graag tot volgend jaar!

Haye en Geert