Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Een bijna lege showroom

Zoals u ongetwijfeld in de media hebt gehoord of gelezen is de verkoop van campers enorm geweest de laatste tijd.
Direct na de 1e coronagolf (april/mei 2020) stond de verkoop even stil, maar sinds juni 2020 merkten wij dat de vraag naar campers – zowel nieuw als gebruikt – groter werd. ‘Camperen’ bleek voor veel mensen een goede ‘Corona-proof’ optie.

De resulteerde voor ons een record aantal verkochte campers in 2020. Ook de eerste maanden van 2021 bleef de vraag naar campers groot.

Aan de andere kant bleek dat de fabrikanten van campers de stijging in de vraag niet aan te kunnen. Sterker nog: door Corona hebben de fabrikanten serieuze problemen om met name de aanlevering van onderdelen op peil te houden.

Het gevolg is nu dat we op dit moment de bizarre situatie hebben dat we heel veel moeite hebben om goede campers te vinden voor in onze showroom. Waar we normaal gesproken in deze tijd van het jaar nog wel enige tientallen campers te koop hebben, hebben we nu nog slechts een handvol campers te koop. Van de fabriek komen nog wel een aantal exemplaren, maar ook dat aantal is op de vingers van 1 hand te tellen.

We blijven natuurlijk voor u zoeken naar geschikte campers en zodra we er weer eentje hebben gevonden plaatsen we hem op de website.

Als we jouw ideale camper er niet meer tussen staat dan kunnen we na het seizoen misschien wel weer iets voor je betekenen.
We hebben dit seizoen wel heel bewust ervoor gekozen om het aantal huurcampers op hetzelfde niveau te houden als vorig jaar. Dus wellicht dat we de potentiële kopers eerst kunnen helpen met een huurcamper en dat we na het seizoen wel weer de perfecte camper hebben staan.

Wij hebben in ieder geval een flink aantal nieuwe campers besteld van onze merken Dethleffs en Sunlight en we hebben ook flink wat gebruikte campers van de merken Bürstner en Carado ingekocht. We blijven de komende periode zoeken naar de juiste campers zodat de showroom dit najaar weer gevuld is met de juiste campers die we voor de juiste prijs kunnen aanbieden.
Een groot deel van onze huurvloot komt na het seizoen (vanaf oktober/november) te koop en de ingekochte gebruikte campers zullen ook aan het eind van dit jaar (vanaf eind oktober) bij ons binnenkomen.

De specificaties en prijzen van de nieuwe campers van modeljaar 2022 zijn vanaf ongeveer juni bekend. Hoe eerder je een nieuwe camper besteld hoe flexibeler de fabriek kan zijn met eventuele aanpassingen naar wens van de klant.  Vraag ons gerust voor meer informatie omtrent het bestellen van nieuwe campers.

Voor nu wensen we iedereen een fantastisch en gezond camperseizoen en ondanks de drukte en beperkingen proberen we voor iedereen een zorgeloze campervakantie te verzorgen.