Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 26-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Alexander uit Alkmaar
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: De service is geweldig. Heel vriendelijk en ervaren. Zelf een tip om te bezoeken tijdens onze reis door België. De camper was nieuw, schoon en reed geweldig! Wat een schitterende ervaring! Gaan we zeker nog eens doen en wederom bij Noorderzon Campers.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 22-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Nico uit Scharsterbrug
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Voor 2e maal een camper gehuurd wat weer een succes is geweest.
Weer een zo goed als nieuwe camper mee .
En ook weer een prima uitleg gehad en bij het terugbrengen is alles ook weer corect afgehandeld
Wij zijn zeer tevreden en komen ook zeker
groeten Nico en Anneke.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 19-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Elze uit Assen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Prima bedrijf, we konden de camper vroeger ophalen en later terugbrengen, dat was super fijn! Zo konden we mooi op tijd vertrekken.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 19-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Stan uit Oostelbeers
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Prima verhuurbedrijf met snel een reactie op vragen en duidelijke uitleg van mogelijkheden
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 18-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jos uit Gemonde
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Prima camper! Motorisch prima en prettig in gebruik!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 11-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Bianca uit Sneek
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Prima verhuurbedrijg. Goeie uitleg door mensen die ervaring hebben met het reizen met een camper. Aandacht voor de klant staat hier hoog in het vaandel.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 05-09-2018 kregen wij de volgende beoordeling van R uit Zwolle
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Er een prima vakantie gehad met een camper van Noorderzon.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 31-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Bram uit Zuidhorn
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Prima introductie (workshop, video, en nogmaals instructie bij het ophalen) bij eerste kennismaking met het huren van de camper
Heerlijke vakantie met een prima functionerende camper
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 31-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Remco uit Hendrik Ido Ambacht
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Wij hebben veel plezier beleefd aan de door ons gehuurde camper. Mooie complete camper. Bij het afhalen uitgebreide en duidelijke uitleg van ervaren camper gebruiker gekregen . Het huurproces en de afhandeling na afloop was goed geregeld. Afhaal locatie in Moerdijk was voor ons in de buurt en daardoor ideaal. Zeker een aanrader.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 29-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Elly uit Zuidlaren
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Vlotte en duidelijke administratieve afhandeling, geen rompslomp en geen loze afspraken. Jammer dat de camper die ik huurde in de navigatie geen Scandinavische landen had. Een volgende keer zou ik er ook op letten hoeveel ramen van de camper ‘s nachts open kunnen. Maar een reuze leuke vakantie gehad met de camper zoals ik me hem inbeeldde vanaf de website.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 29-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van alexander uit Breda
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Professioneel, van info vooraf, gebruik vd camper middels you tube filmpje, afspraak met de verhuurder, de huur vd camper zelf en de afwikkeling m.b.t. het terugstorten van de waarborgsom. Top!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 29-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Wijko uit Wolvega
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Perfecte service, goede instructies en de Sunlight camper is een topproduct.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 29-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Geert
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Prima advies qua camper keuze
We hebben genoten van onze zorgeloze camper
Camper werd als nieuw mee gegeven
Verder heldere communicatie per mail
Rustige en duidelijke uitleg bij halen en brengen
Camper verhuur zoals het moet zijn
waarom geen 10? Die bewaar ik voor de volgende keer ;)
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 28-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Aad uit Den burg texel
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Wij zijn zeertevreden met de aangekochte camper
Een erg klantvriendelijk bedrijf
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 23-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Hanneke uit Harderwijk
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Noorderzon campers is een bedrijf waar je geen gladde verkopers tegenkomt wat wij als prettig ervaarden. Bij het kopen van de camper werd er goed meegedacht met de gezinssituatie.
Bij het ophalen kregen we een uur uitleg door een ervaren camperaar die ons allerlei bruikbare tips gaf.
We verhuren onze camper ook via Noorderzon en dit is tot in de puntjes geregeld en bij vragen kunnen we altijd terecht; prettig zo`n backup!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 22-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van M uit Haren
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Voor het eerst een camper gehuurd. Mooie kleine camper. Precies groot genoeg voor 2 personen. Bij het ophalen werd alles gecontroleerd en bij inlevering weer. De camper is ons prima bevallen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 22-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Yvonne en Koos uit Nieuwveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Erg tevreden wat betreft de hulp van Haye bij aankoop van de camper. Afspraken die gemaakt worden worden nagekomen en erg prettig in het contact !.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 22-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Martijn uit Nes
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: De ontvangst, de toelichting op het gebruik van de camper, de begeleiding tijdens de reis (waar nodig), de inname, alles is top geregeld!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 16-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Cees uit Emmen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Duidelijke info. Goede service
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 15-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van peter uit rosmalen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Zeer goede en volledige, in prima staat verkerende, camper gehuurd. Opgehaald bij Roland Roos te Groenlo, die zeer correct en prettig de overdracht en de inname verzorgde. Goed contact, betrouwbaar en snel communicerend. Kortom, erg tevreden. Tot volgend jaar.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 14-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Lucie uit Heerenveen
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: We zijn prima geholpen bij de aanschaf van onze camper.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van jan uit bolsward
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Camper na 1 jaar ingeruild voor een nieuwe Hobby.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Henri uit Berkel-Enschot
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: wij verhuren onze camper via Noorderzon. Goede ervaringen, goed contact en goede service
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 11-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Lize uit Leeuwarden
Beschrijf uw ervaring in een regel: 1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Review: Camper met 2 akkus gekocht bij aflevering zat er maar 1 akku in.Met moeite en veel bellen 2 nieuwe gekregen maar moest ze zelf monteren en geen garantie meer.Stikkers van noorderzon meteen verwijdert.
Beoordeeld met een:
2.0
en aanbevolen
Op 11-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van JLM uit Oisterwijk
Beschrijf uw ervaring in een regel: 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Review: Camper gekocht en goede inruil caravan. Alles ging zeer ontspannen. Zeer tevreden ook over de nazorg.

Wat ik wel vreemd vind, ik heb daar echter geen aandacht aangeschonken, is dat de camper zeer zeer slecht was schoongemaakt. Op het eerste gezicht ok, maar rond de dakluiken was het zeer zeer vies en maar niet te spreken over de afvaltank van het cassettetoilet. Daar zat uitwerpsel in, grote stukken kalk meer dan verschrikkelijk. Had ik niet verwacht.
Beoordeeld met een:
7.0
en aanbevolen