Verhuur, verhuurbemiddeling en verkoop
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 28-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Aad uit Den burg texel
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Wij zijn zeertevreden met de aangekochte camper
Een erg klantvriendelijk bedrijf
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 23-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Hanneke uit Harderwijk
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Noorderzon campers is een bedrijf waar je geen gladde verkopers tegenkomt wat wij als prettig ervaarden. Bij het kopen van de camper werd er goed meegedacht met de gezinssituatie.
Bij het ophalen kregen we een uur uitleg door een ervaren camperaar die ons allerlei bruikbare tips gaf.
We verhuren onze camper ook via Noorderzon en dit is tot in de puntjes geregeld en bij vragen kunnen we altijd terecht; prettig zo`n backup!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 22-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van M uit Haren
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Voor het eerst een camper gehuurd. Mooie kleine camper. Precies groot genoeg voor 2 personen. Bij het ophalen werd alles gecontroleerd en bij inlevering weer. De camper is ons prima bevallen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 22-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Yvonne en Koos uit Nieuwveen
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Erg tevreden wat betreft de hulp van Haye bij aankoop van de camper. Afspraken die gemaakt worden worden nagekomen en erg prettig in het contact !.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 22-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Martijn uit Nes
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
De ontvangst, de toelichting op het gebruik van de camper, de begeleiding tijdens de reis (waar nodig), de inname, alles is top geregeld!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 16-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Cees uit Emmen
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Duidelijke info. Goede service
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 15-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van peter uit rosmalen
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Zeer goede en volledige, in prima staat verkerende, camper gehuurd. Opgehaald bij Roland Roos te Groenlo, die zeer correct en prettig de overdracht en de inname verzorgde. Goed contact, betrouwbaar en snel communicerend. Kortom, erg tevreden. Tot volgend jaar.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 14-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Lucie uit Heerenveen
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
We zijn prima geholpen bij de aanschaf van onze camper.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van jan uit bolsward
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Camper na 1 jaar ingeruild voor een nieuwe Hobby.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 13-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Henri uit Berkel-Enschot
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
wij verhuren onze camper via Noorderzon. Goede ervaringen, goed contact en goede service
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen