Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 29-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Elly uit Zuidlaren
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Vlotte en duidelijke administratieve afhandeling, geen rompslomp en geen loze afspraken. Jammer dat de camper die ik huurde in de navigatie geen Scandinavische landen had. Een volgende keer zou ik er ook op letten hoeveel ramen van de camper ‘s nachts open kunnen. Maar een reuze leuke vakantie gehad met de camper zoals ik me hem inbeeldde vanaf de website.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 29-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van alexander uit Breda
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Professioneel, van info vooraf, gebruik vd camper middels you tube filmpje, afspraak met de verhuurder, de huur vd camper zelf en de afwikkeling m.b.t. het terugstorten van de waarborgsom. Top!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 29-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Wijko uit Wolvega
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Perfecte service, goede instructies en de Sunlight camper is een topproduct.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 29-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Geert
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Prima advies qua camper keuze
We hebben genoten van onze zorgeloze camper
Camper werd als nieuw mee gegeven
Verder heldere communicatie per mail
Rustige en duidelijke uitleg bij halen en brengen
Camper verhuur zoals het moet zijn
waarom geen 10? Die bewaar ik voor de volgende keer ;)
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 28-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Aad uit Den burg texel
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Wij zijn zeertevreden met de aangekochte camper
Een erg klantvriendelijk bedrijf
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 23-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Hanneke uit Harderwijk
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Noorderzon campers is een bedrijf waar je geen gladde verkopers tegenkomt wat wij als prettig ervaarden. Bij het kopen van de camper werd er goed meegedacht met de gezinssituatie.
Bij het ophalen kregen we een uur uitleg door een ervaren camperaar die ons allerlei bruikbare tips gaf.
We verhuren onze camper ook via Noorderzon en dit is tot in de puntjes geregeld en bij vragen kunnen we altijd terecht; prettig zo`n backup!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 22-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van M uit Haren
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
Voor het eerst een camper gehuurd. Mooie kleine camper. Precies groot genoeg voor 2 personen. Bij het ophalen werd alles gecontroleerd en bij inlevering weer. De camper is ons prima bevallen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 22-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Yvonne en Koos uit Nieuwveen
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Erg tevreden wat betreft de hulp van Haye bij aankoop van de camper. Afspraken die gemaakt worden worden nagekomen en erg prettig in het contact !.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 22-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Martijn uit Nes
Ervaring met: Camper huren
Ervaring:
De ontvangst, de toelichting op het gebruik van de camper, de begeleiding tijdens de reis (waar nodig), de inname, alles is top geregeld!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 16-08-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Cees uit Emmen
Ervaring met: Camper kopen
Ervaring:
Duidelijke info. Goede service
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen