Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205

Beoordelingen klantenvertellen.nl

Op 28-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Hayo uit Roden
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekende service en zeer professioneel.

Review: Toen wij ons, mijn vrouw en ik, zijn gaan oriënteren bij Noorderzon, zijn we erg prettig ontvangen.
Na nog een aantal mogelijkheden voor het huren van een camper te hebben onderzocht, hebben we besloten dit bij Noorderzon te doen.
Het ophalen van de camper is heel gladjes verlopen.
We hebben, ondanks koud en nat weer, een prima vakantie gehad met de door ons gehuurde camper.
De camper hebben we als comfortabel ervaren, zowel het rijden als het verblijf er in.
Het weer terugbrengen en controle van de camper is ook heel gladjes verlopen.
Pluim voor dit bedrijf!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 27-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Irene uit Alkmaar
Beschrijf uw ervaring in een regel: Vriendelijk voor de klanten, een uitstekende service

Review: Voor het eerst een camper gehuurd bij Noorderzon, dit is zeker voor herhaling vatbaar. Camper was nieuw, asl wij nog vragen hadden werd dit bijzonder vriendelijk en correct beantwoord.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Dolf Kampman uit Leeuwarden
Beschrijf uw ervaring in een regel: Mooie camper, redelijke prijs en uitstekende service!

Review: Vanaf de eerste kennismaking tot het inleveren van de camper een zeer plezierige en professionele aanpak. Duidelijk allemaal mensen die weten waar ze over praten!
Een mooie camper, een duidelijke uitleg en een goed advies!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 27-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Cees en Joke uit Joure
Beschrijf uw ervaring in een regel: Een plezierige ervaring!

Review: Netjes en plezierige hulp en uitleg gehad. Vrij nieuwe en moderne campers. Mooie reis gehad, ook dankzij Noorderzon!
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 25-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Paulien uit Amsterdam
Beschrijf uw ervaring in een regel: Zeer goede flexibele service.

Review: Goede voorlichting gekregen en al onze camperwensen kwamen uit.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 23-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Johannes uit Stiens
Beschrijf uw ervaring in een regel: Uitstekende ervaring zowel met de camper als met Noorderzon

Review: Correcte behandeling; fijne uitleg met handige tips.
Keurige camper, met alles er op en aan.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 22-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van ad de vries uit Oldeberkoop
Beschrijf uw ervaring in een regel: goede service

Review: uitstekend bevallen
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 17-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Tjitske uit Wolvega
Beschrijf uw ervaring in een regel: Alles keurig voor elkaar!

Review: Camper gehuurd, top geregeld. Vriendelijk en geduldig geholpen.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 15-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Chantal van zand uit Schijndel
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super goed

Review: Fijne mensen waar je goed camper kunt huren
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 15-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van ton sebregts uit bergen op zoom
Beschrijf uw ervaring in een regel: service kan beter

Review: SErvice kan beter. had andere camper besproken. klacht over de kachel slecht afgehandeld. had meer steun verwacht. de klacht over het druppelen op de bumper niet opgelost
vind ook de prijzen te hoog omdat de ophaaldag en terugbreng dag worden gerekend. dat zijn twee dagen waar je niets aan hebt. boekingskosten vind ik ook erg hoog
Beoordeeld met een:
6.0
en aanbevolen
Op 08-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Van der Meer uit Zoetermeer
Beschrijf uw ervaring in een regel: Super duidelijke en goede service

Review: Via noorderzon hebben we een camper gehuurd in Moerdijk. Deze was van dutchbull campers. Een zeer prettige organisatie. Wij wilden een afwijkende huurtijd en dat was geen probleem. De camper konden we ook bezichtigen. Zeer vriendelijk personeel. De camper was erg netjes en er zat veel materiaal bij. Wij hebben een goede vakantie hierdoor gehad. We komen zeker terug!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 06-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Erik en Yvonne uit Donkerbroek
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima

Review: Goede service, veel keuze in campers.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 04-05-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Pieter uit Sneek
Beschrijf uw ervaring in een regel: Prima communicatie en klantvriendelijk.

Review: We hebben voor de tweede keer een camper gehuurd bij Noorderzon Campers. Beide keren is dat prima bevallen. We gaan vaker een camper huren hier. De service is top.
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 26-04-2019 kregen wij de volgende beoordeling van André uit Westerbork
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Vriendelijke mensen, duidelijke voorwaarden en flexibel
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 20-03-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Dymphie uit Son
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Na heel veel camperzaken zijn af geweest kwamen we terecht bij noorderzon. We hebben hier gekozen voor een jong gebruikte camper. We zijn goed geholpen maar had er in eerste instantie niet veel vertrouwen in. Mijn man wel. Hij heeft vele prettige telefoon gesprekken en mails gehad . Maar toch bleef ik mijn twijfels houden. Ik wilde toch graag dat de camper gekeurd ging worden en noorderzon werkte volledig mee. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in de wijze hoe alles ging en ook de medewerking die ze ons ook gave. De camper werd goedgekeurd 😃 Alles werd in werking gezet wat wij graag wilde bij bestellen. Haye had er erg veel verstand van en hield ons goed op hoogte. Inmiddels zijn we al een keer weggeweest . We hebben er van genoten. Ondanks mijn eerste indruk moet ik zeggen dat firma noorderzon goed werk heeft afgeleverd en ze kwamen hun afspraken steeds stipt na Wij zijn zeer tervreden over noorderzo
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 25-02-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Jan uit Hoogwoud
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 21-02-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Jacob Jan uit Hoogwoud
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Netjes en vakkundig geholpen
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 09-02-2019 kregen wij de volgende beoordeling van Ewald uit Den Haag
Beschrijf uw ervaring in een regel: 1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Review: Slechte service aan telefoon, niet goed duidelijk wat wel of niet beschikbar is
Beoordeeld met een:
3.0
en aanbevolen
Op 06-11-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Rob uit Lichtevoorde
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Goede communicatie, snel regelen van extra wensen.
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 27-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Jaap en Linda uit Nijetrijne
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Wij hebben hier nu al voor de 5de keer een camper gehuurd in het naseizoen en zijn zeer tevreden over de service.
Prachtige nieuwe modellen en alles is tot in de puntjes geregeld.
Zorgeloos op vakantie, heerlijk!
Echt een aanrader
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 25-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Ans uit Eerbeek
Beschrijf uw ervaring in een regel: 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Review: We hadden een goede camper en hebben de akkefietjes aan de camper direct geregeld met de eigenaar van de camper. Na een week kregen we pech met de camper (koppelingsplaten moesten vervangen worden) en we moesten worden afgesleept en de camper heeft 2 dagen in de garage gestaan . Alles werd op afstand prima geregeld door NKC (de verzekering) en ook met de eigenaar van de camper hadden we weer goed contact. Wij hebben helemaal geen contact gehad met Noorderzon Campers. Behalve bemiddeling bij de verhuur, vragen wij ons dan ook af wat de rol van Noorderzon is voor ons huurders. Daarom is het lastig om een goed oordeel te geven over Noorderzon.
Beoordeeld met een:
6.0
en aanbevolen
Op 12-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Martin uit Arnhem
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: Prima service ook tijdens problemen in onze vakantie, meteen goed kontakt en snel opgelost.
Beoordeeld met een:
9.0
en aanbevolen
Op 07-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van jan uit donkerbroek
Beschrijf uw ervaring in een regel: 4 sterren: goede service, goed behandeld

Review: alles goed geregeld
Beoordeeld met een:
8.0
en aanbevolen
Op 03-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Ruud uit Hoor
Beschrijf uw ervaring in een regel: 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Review: Geweldige goede service
Rustige uitleg, je gaat met een supere camper veilig op weg.
Geen flauwe trucjes maar eerlijk bedrijf.
Wat een heerlijke vakantie gehad!
Beoordeeld met een:
10
en aanbevolen
Op 01-10-2018 kregen wij de volgende beoordeling van Zofi uit Amsterdam
Beschrijf uw ervaring in een regel: 1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Review: Dure camper gehuurd die het geld niet waard bleek te zijn. Na 1 dag al pech (garagedeur ging niet meer dicht) waardoor we niet meer konden rijden. Eigenaar hielp niet en de rekening van de ANWB konden wij zelf betalen. Gereedschap gekocht om de achterkant weer dicht te kunnen krijgen. Dat bedrag nooit meer terug gekregen laat staan een nette vergoeding van Nooderzon. Mocht er iets met de camper mis zijn bel dan niet de eigenaar maar bel Noorderzon anders krijg je achteraf te horen dat je het zelf niet goed hebt afgehandeld. De eigenaar bleek geen ANWB lidmaatschap te hebben. Eenmaal thuis na een volkomen mislukte vakantie kon ik daar ook nog 150 euro voor betalen. Jammer dat dit bedrijf deze ellende zo slecht oplost. Wij kregen uiteindelijk te horen dat ze; "deze camper niet meer verhuren". Ja, dat is wel heel gemakkelijk. Kortom mensen, lees de kleine lettertjes.
Beoordeeld met een:
1.0
en aanbevolen