Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Terug

B37 - Hymer Exsis 562

 • Verhuurlocatie:
 • Lengte: 673 cm
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Bouwjaar: 2013

Beschrijving

De Hymer Exsis is een degelijk afgewerkte integraal camper voor maximaal 4 personen. Met 600 kg laadvermogen kunnen er extra boeken mee op vakantie. Door de opgebouwde ladder aan de achterzijde en het imperiaal op het dak, is het bijvoorbeeld mogelijk om een surfplank mee te nemen op het dak.

Slapen kan in de camper op de royale enkele bedden achterin of op het hefbed voorin de camper. Het hefbed heeft 2 standen. In de eerste stand heeft het bed een maat van 1,30 bij 1,75. In deze stand is het zitje en de tafel ook nog bruikbaar, waardoor de ouders bij minder weer nog lekker binnen kunnen zitten. In de 2e stand wordt het bed 1,75 x 2.00. In beide gevallen is een valbeveiliging aanwezig wat met name met kleine kinderen erg fijn is.

Verder is er veel opbergruimte in de kastjes en in de garage. In de garage is een fietsenrek gemonteerd waardoor de fietsen zowel achterop als in de camper zelf meegenomen kunnen worden.

Onder de motorkap ligt een fijne 2.2 140 pk sterke Ford Transit motor handgeschakeld met 6 versnellingen.

Deze camper is ook voor de wintervakantie uitermate geschikt. De camper is in de winter voorzien van winterbanden, sneeuwkettingen en van een isolatiemat voor de voorruit.

Prijzen
Deze camper is (tijdelijk) niet beschikbaar voor verhuur.
Voorwaarden
 • Kilometers:
  In de huurprijs zijn 1.750 kilometer vrij per week (250 per dag). Meerkilometers kosten € 0,20 per extra kilometer.
 • Inventaris:
  Kampeerinventaris (kabels, oprijblokken, etc.) en keukeninventaris (borden, bestek, etc.) is standaard aanwezig. Voor een overzicht van deze inventaris klik hier.
 • Borg:
  Bij normaal particulier gebruik kunt u kiezen of u € 1.000,- euro borg betaalt of dat u het eigen risico deels afkoopt. In dat geval betaalt u geen borg. Bij evenementen-/zakelijke verhuur is het niet mogelijk het eigen risico af te kopen.
  Zie voor meer informatie bij Eigen risico en borg.
 • Schoonmaak:
  We gaan ervan uit dat u zelf de camper van binnen en buiten schoonmaakt. Bij veel campers is het mogelijk dit tegen betaling te laten doen. Zie hieronder bij Extras.

Voor meer informatie lees ook onze Algemene Voorwaarden en Verhuurinformatie.
Extra's

Tegen meerprijs zijn de volgende extra's mogelijk:

 • Eindschoonmaak binnen- en buitenzijde
  € 75,-  
  per boeking
 • Eindschoonmaak buitenzijde
  € 30,-  
  per boeking
 • Navigatiesysteem
  € 2,-  
  per dag
 • Buitentafel
  € 1,-  
  per tafel per dag
 • Buitenstoelen
  € 1,-  
  per stoel per dag

Ervaringen

Eerste campervakantie naar Denemarken, Zweden en Noorwegen

Het was onze eerste vakantie met een camper. Onze hoofddoel was Noorwegen. Wij zijn via Duitsland, Denemarken en Zweden naar Noorwegen gegaan. Fantastisch!!!Wij wisten niet wat wij ervan moesten verwachten. Het is ons heel goed bevallen. Wij hebben geen moment spijt gehad! Deze camper is uitstekend bevallen. In de bergen (haaks de berg op met […]
Lees verder


Camperreis door Frankrijk

Een zeer positieve ervaring, we hadden wel ervaring met auto en caravan, maar dit is een geheel andere ervaring en kan het iedereen aanraden. Vanuit Nederland naar Normandië in twee dagen, daar langs de oorlogsstranden gezworven, veel gezien weinig kilometers gemaakt, daar vandaan midden door Frankrijk gereisd van west naar oost tot Schaffhausen Zwitserland, daar […]
Lees verder