Verhuur, verkoop en werkplaats
Bel ons op
0561 - 700 205
Terug

B25 - LMC Liberty A561 G

 • Verhuurlocatie: Heiloo
 • Lengte: 564 cm
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Bouwjaar: 2007(model 20060

Beschrijving

Compacte gezinscamper voor 4 personen met een lengte van slechts 5.64m.

Voorin bevindt zich een zitgroep die dankzij de draaibare voorstoelen plaats biedt aan 4 personen, de tafel is eenvoudig te verlengen.

Boven de cabine bevindt zich een ruim twee persoons bed. Het bed is voorzien van een uitvalbeveiliging.

De ruime toiletruimte is voorzien van cassettetoilet, spoelbak met mengkraan en diverse opbergruimten. De keuken biedt veel opberg- en aflegruimte en is voorzien van 3 pits gasstel, spoelbak met mengkraan en koelkast met vriesvak.

Achterin bevindt zich een stapelbed voor 2 personen. Het onderste bed is eenvoudig op te klappen waardoor een garage ontstaat, het bovenste bed is voorzien van een uitvalbeveiliging en is bereikbaar via een trapje.

In het campergedeelte, zit een Dometic airco aan het plafond, welke te gebruiken is tijdens het kamperen. Aan de buitenzijde bevindt zich tevens een bergruimte onder de bodem.

De 2.8 JTD- 128 pk sterke Fiat Ducato brengt u overal waar u wilt zijn!

Prijzen
Deze camper is (tijdelijk) niet beschikbaar voor verhuur.
Voorwaarden
 • Kilometers:
  In de huurprijs zijn 1.750 kilometer vrij per week (250 per dag). Meerkilometers kosten € 0,20 per extra kilometer.
 • Inventaris:
  Kampeerinventaris (kabels, oprijblokken, etc.) is standaard aanwezig.
  Keukeninventaris (borden, bestek, etc.) niet. Zie bij Extra's.
 • Borg:
  Bij normaal particulier gebruik kunt u kiezen of u € 1.000,- euro borg betaalt of dat u het eigen risico deels afkoopt. In dat geval betaalt u geen borg. Bij evenementen-/zakelijke verhuur is het niet mogelijk het eigen risico af te kopen.
  Zie voor meer informatie bij Eigen risico en borg.
 • Schoonmaak:
  We gaan ervan uit dat u zelf de camper van binnen en buiten schoonmaakt. Bij veel campers is het mogelijk dit tegen betaling te laten doen. Zie hieronder bij Extras.

Voor meer informatie lees ook onze Algemene Voorwaarden en Verhuurinformatie.
Extra's

Tegen meerprijs zijn de volgende extra's mogelijk:

 • Eindschoonmaak binnen- en buitenzijde
  € 75,-  
  per boeking
 • Eindschoonmaak buitenzijde
  € 30,-  
  per boeking
 • Buitentafel
  € 1,-  
  per tafel per dag
 • Buitenstoelen
  € 1,-  
  per stoel per dag
 • Keukeninventaris
  € 15,-  
  per boeking

Ervaringen

Op reis door Scandinavië

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren? Gewoon geweldig. Waar bent u geweest? We zijn vanaf Denemarken met de boot naar Noorwegen gegaan. Het rijden door Noorse fjorden en de Hardangervidda is geweldig; wat een prachtige landschap. We zijn via Zweden weer teruggereden. Wat vond u van de camper die u gehuurd hebt? […]
Lees verder


Camperreis Denemarken

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren? We hebben al enkele jaren met een camper gereisd en zijn elke keer weer verrast hoe snel je de camper installeert, electra aansluit, stoelen en tafels uitklapt en je bent klaar om te kamperen. Binnen 15 minuten ben je klaar. Dit geldt ook voor het vertrekken. […]
Lees verder


Lekker nazomeren

Hoe heeft u het reizen in een camper ervaren? Het was de 1e keer dat we een camper hadden gehuurd, we gingen tot nu toe meestal met een tent. Het was even wennen aan het rijden in de camper maar dat ging snel. We hebben het als heel luxe ervaren om gebruik te kunnen maken […]
Lees verder


Eerste keer in Europa

Het was leuk en een nieuwe ervaring in Europa. Campings in Europa iets minder ingericht voor Campers maar toch kan je overal terecht. Het rijden ging makkelijk.
Lees verder


Rondje Frankrijk

De trip met de Bürstner Ixeo was erg prettig. Comfortabele camper met voldoende ruimte en met zeer praktische extra’s zoals koelkast-temperatuurmeting en dimbare binnenverlichting. Onze trip liep via Duitsland langs de Rijn naar het zuiden, via het meer van Genève, meer van Annecy, Decize in centraal Frankrijk naar Frécamp aan de kust van Bretagne naar […]
Lees verder